Länkar

Här can ni hitta lite intressanta länkar till olika saker, så som mina sponsorer, kompisar och andra kul saker. Hoppas att de är användbara på något sätt.

Lmkonsult.se - Den här länken går till Lmonsults sida. Det är ett företag som gör allt som rör grafisk design. Allt från hemsidor till venyl på bilar, ritningar och allt däremellan.

Hagmans.se -  Här kan ni hitta högkvaletativ spackel och andra plastrelaterade produkter, som är väl anpassade till bilbyggande. Hagmans är en av mina sponsorer, de har även ett mycket nära sammarbete med Koeningsegg, med det i åtanke, om du söker spackel, sluta leta.

Tidy.nu - Länk till en annan av mina sponsorer. They rekondar, lackskyddbehandlar och tvättar bilar, samt lite andra saker. Behöver du få bilen tvättad, kontakt dom, de vet vad de gör och gör det till riktigt bra priser.

Svempas lack - Lackerare i Tostared, en bit utanför Göteborg. De är mycket skickliga på det de gör, och levererar topresultat. De arbetar mest med lastbilar, men om du ger dem en bil så kommer de kunna fixa precis det du vill ha.

Miklen.net - Länk till svågerns hemsida. Han har en bmw e36 320, och som mig gillar han att göra sina egna modifikationer. KOlla gärna in det han gjort.

MTX.eu - Länk till ännu en av mina sponsorer. De tillverkar och säljer billjud. I grunden är MTX amerikanskt, men de är väl etablerade även i Europa. De gör riktigt bra grejer, så om du letar billjud så klicka in på deras sida och kolla. Varför inte uppgradera anläggningen med en 56 tums jackhammer bas?

Om du vill kontakta oss kan du nå oss på mail, Algeroth_Tcm6@hotmail.com