Sponsorer

För tillfället är projektet sponsrat av Hagmans Kemi AB, Tidy bilvärd, Svempas lack, LMkonsult och MTX. Jag är mycket tacksam för deras hjälp i projektet, för utan dem hade bilen inte varit så fin som den är idag. Jag letar för tillfället efter nya sponsorer till ytterligare modifikationer på interiören, såväl som nya bromsar. Om du och ditt företag känner att detta är något ni vill vara delaktiga i så e-maila oss.

Hagmans Kemi AB tillverkar spackel. Deras produkter är mycket lätta att jobba med, och jag vill verkligen rekomendera dem. I början av projektet eperimenterade vi lite med olika typer av spackel, men vi kom snart fram till att hagmans produkter är överlägsna allt annat marknaden har att erbjuda.

Tidy Bilvård är ett företag som rekondar bilar. Dom är mycket skickliga på det de gör, och levererar alltid top resultat. Om du vill att din bil skall glänsa innan ett event så skall du kontakta dem! De har nu även utökat sina tjänster, så du kan köpa formskuren venyl hos dem.

Svempas Lack i Tostared är en lackeringsfirma. Dom är extremt duktiga på allt som har att göra med att lackera en bil. Allt från att fixa bulor till själva lackeringen. De sammarbetar med två mycket skickliga motivlackerare, så om du vill ha ett snyggt motiv på din bil, så kan de hjälpa dig med detta.

LMKonsult gör allt från att rita hus, till websidor. Nyligen började de även sälja venyl. Om du vill stripa din bil med en cool trible eller liknande så kontakta dem.

MTX tillverkar och säljer billjud. MTX är inte så kända i Europe, än, eftersom deras basföretag ligger i Amerika, men de är på uppgång. Om du ser min bil på någon mässa eller liknande, kom och snacka med mig, så skall vi se om vi kanske inte fixa så du får lyssna på mitt ljudsystem. Ljudet är helt otroligt, ljudet verkligen bara pumpas ur högtalarna! Kolla in deras produkter på deras Europeiska hemsida. Du finner länken under länkar fliken på hemsidan.