Välkommen till Piegacuz Styling!

Nytt event! Elmia! Se bilder på den snyggaste montern där! Dessutom finns bilen nu med på MTX.eu's sida. Klicka här för att kolla!

Sidan har nu uppdaterats med lite ny information om projektet. Ni kan hitta vad vi gjort och hur vi gjort det under projekt länken. Det finns också lite nya bilder under bild länken. Om ni har några frågor, så kan ni e-maila oss. Mailadressen finns under Länkar länken.

Detta är vår officiella sida där du kan hitta information om oss, vårt projekt och lite andra saker. Sidan är dedikerad till vårt projekt som går ut på att totalt bygga om en Mitsubishi Eclipse. Olikt många andra stylade bilar som finns där ute idag, så har vi gjort alla våra modifikationer själva. Vi strävar efter att få en fullständigt unik bil, och för att lyckas med detta, så har vi beslutat att bygga allt själva. Vi började med att bygg en bakspoiler och sedan fortsatte vi med att bygga om fronten. Sedan byggdes hela bilen om med ett karosspaket. För att kolla hur vi byggde allt detta så klicka in på projektlänken, där det snart även kommer dyka upp hur inredningen modifieras, nu fram till påsk.

Bilder är alltid skoj, så om du vill se några så klicka in på bildlänken. Just nu finns där inte sådär jättmånga bilder, men det kommer mer snart.

Sist men absolut inte minst har vi sponsorlänkarna. Där kan ni hitta en lista över nuvarnade sponsorer, och få reda på mer vad de sysslar med..

Jag hoppas ni hittar något intressant på sidan, och om ni har några frågor eller liknande, så var inte rädda att kontakta oss. E-mail och liknande