Projektet

Under vintern 2006-2007 har interiören byggts om, detta blev främst möjligt eftersom MTX audio anslöt sig till projectet. En showbil behöver ett bra ljudsystem, och det är precis vad som levererades. Två tvåvägs frontsystem tillsammans med en 15 tums bas verkligen pumpar ut watt ur bilen! Ljudet är suvärent och nästan kristal klart. Som vanligt så har vi dokumenterat bygget, och till höger så finns en länk som ni kan klicka på för att se vad och hur vi gjorde.

Under  vintern och den här sommaren 2005-2006 gick bilen igenom några rätt stora modifikationer. Vi har tillverkat ett helt bodykit i cellplast, och plastat det på bilen. Som grädde på moset har vi lackat bilen med en riktigt showlack som verkligen drar till sig ögon. Om du vill veta hur vi gjorde, klicka på länken nedan. Glöm inte att klicka in på bild länken senare om du inte redan gjort det för att kolla in resultatet av vinterns slit.

Här kan ni läsa steg för steg vad vi gjort med bilen, och hur vi gjorde det. Det går även att läsa lite vad som komma skall. Eftersom vi bygger allt själva så ändras planerna hela tiden, så se till att titta in här ofta, för det som gällde igår gäller antagligen inte idag. Här nedan kan ni se hur fronten och bakspoilern byggdes om, ovan har ni bodykitet. Håll ögonen öppna, för snart kommer det dyka upp info om hur interiören på bilen byggs om.

Förutom hela bodykittet som syns rätt väl så har vi även byggt ett insugsrör i aluminum med ett öppet luftfilter från K&N. Hålen i fronten har beseglats med svart nät, likadant gäller för bakändan. Bakre vindrutetorkaren har tagits bort, detsamma gäller med reflexerna i frontspoilern. Bilen har ett rött undercar-kit men även neon i bilen. Mittkonsollen har modifierats för att hysa 2 killswitchar till neonet, men nu under vintern skall hela konsollen byggas om och en skärm skall monteras där, samt lite annat godis.

 

 

Interiör

Widebody kit

Bakspoiler

Frontspoiler

DAMM!